O društvu

Društvo GAHA Slovenija (ali Društvo prejemnikov zlatega priznanja MEPI) združuje vse prejemnike zlatega priznanja MEPI v Sloveniji.  Zlatniki izvajamo kopico dejavnosti tako za naše člane kot tudi za celotno MEPI skupnost in mlade širom Slovenije.

Člani se srečujemo ob mesečnih družabnih aktivnostih in načrtujemo nove projekte, udeležujemo pa se tudi mednarodnih konferenc (Praga 2013, Koreja 2014, Finska 2015, Praga 2017, Gruzija 2020).

Z veseljem pobegnemo kam v tujino (Irska 2013, Finska 2016, Mauritius 2019) ali pa tujino pripeljemo v Slovenijo (2016, 2017).

Pomagamo MEPI izvajalskim organizacijam pri izvedbi programa, predvsem na področju odprav, in predstavljamo program MEPI kamorkoli nas zanese pot. Z letošnjim letom smo tudi sami postali ponosni izvajalci programa. Del pomoči šolam je tudi Vseslovenska odprava.

Večinski del aktivnih članov predstavljamo študentje z različnimi formalnimi in neformalnimi znanji. V kombinaciji z mladostno zagnanostjo smo se pripravljeni lotiti vsakega izziva! 🙂

Zlatnikom preko projektov, druženja in zabave omogočamo aktivno preživljanje prostega časa v duhu MEPI-ja.