DNEVNIK: 7. dan – 14. avgust 2016

Zadnje jutro na Mačkovcu in zadnja telovadba na prostem. Po razgibavanju pospravljamo tabor. Skupaj podiramo in sušimo vojaške šotore členarje. Sušimo spalne vreče in podloge, pakiramo obleke in obutev. Tudi letos vsi udeleženci tabora prejmemo majice. Po opravljenem delu je čas za skupinsko fotko, (no več njih z različnimi razpoloženji) in bitko z vodnimi baloni – voditelji proti udeležencem tabora.

Okoli poldneva jo peš mahnemo v Mlino ob Blejskem jezeru, kjer se kopamo in vpisujemo vtise o taboru. 37 udeležencev in voditeljev nas je na Mačkovcu delilo čas in prostor, veselje in smeh, vročino in mraz. Kot vsako leto smo bili tudi letos vsi udeleženci MEPI tabora zmagovalci v boju z lastnimi omejitvami saj smo s kombinacijo svojih intelektualnih in vsakodnevnih praktičnih sposobnosti uspešno prestali bitko s svojimi strahovi, dvomi, s svojimi preteklimi izkušnjami in znanji. Upamo, da se srečamo spet naslednje leto. V še večjem številu.

 

 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>