DNEVNIK: 5. dan – 2. avgust 2017

Sestavni del današnje telovadbe je bil tudi Belgijski folklorni ples ter dva bansa (gibalni igri s petjem) zanimivih naslovov – Avokado in Hej, jaz sem Jan!
Po zajtrku je sledilo veliko tekanja s taborniškimi igrami: Capture the flag, Kraja rutice in Palčke. Dobro, da smo po kosilu delali Knjižice lepih misli, da se je hrana lepo polegla, saj je sledil znameniti Oviratlon! Potekal je po celotnem tabornem prostoru in sestavljen je bil iz mnogoterih izzivov. Bilo je potrebno skakati med gumam, morali smo imeti dobro ravnotežje, utrjene podplate, ter še veliko ostalih sposobnosti, med njimi tudi pogum se vojaško plaziti po blatu. Sledila je igra Pošta, pri čemer smo se pošteno natekali, da smo potem z užitkom pojedli šnite ter čežano.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Črni oblaki, veter ter strele so zamenjale sonce, zato smo urno pospravili in se pripravili na najhujše. Zbrali smo se v skupnem šotoru in živahno peli pesmi ob kitari ali pa pisali v knjižice lepe misli. Na srečo ni bilo nobene nevihte, le nekaj komaj opaznih kapljic.

 

Foto in besedilo: Ariana Godicelj

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>