DNEVNIK: 2. dan – 6. avgust 2018

Po zgodnji jutranji budnici smo zajtrkovali in pospravili naš začasni tabor. Po prašni cesti smo se odpravili na 7 kilometrsko pot do našega glavnega postajališča, taborni prostor Mačkovec v Bohinjski Beli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sledilo je osvežujoče kopanje v Savi Bohinjki, ki se vije ob taboru.

 

 

 

 

 

 

 

Po okusnem kosilu so udeleženci najprej postavili šotore in nato po skupinah poskrbeli za osnovne bivanjske pogoje, s postavljanjem kurišča, smeti, izdelovanjem zaves za stranišče, pisanjem napisov in nabiranjem kuriva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delo po soncu nas je precej utrudilo, zato je sledilo ponovno kopanje. Ohlajeni smo se lažje lotili priprave večerje, ki je terjala veliko rezanja zelenjave in sedenja ob ognju. Vsaka skupina si je pripravila sataraž in kdor je želel, si je za sladico lahko pripravil odlične banane s čokolado, pečene v žerjavici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zvečer je udeležence čakala iniciacija, ki je pognala strah v kosti, vendar je bila kljub temu zabavna preizkušnja za vse.

Foto in besedilo: Ariana Godicelj

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>