Časovnica projekta

Na odpravo se prijavite z izpolnitvijo prijavnega obrazca, ki ga najdete na portalu MEPI VsevedRok za prijavo je 14. marec 2019. 

Po potrditvi vaše prijave vam bomo v tiskani in elektronski obliki poslali gradivo za načrtovanje odprave – zemljevid območja ter obrazec za načrtovanje odprave. Z udeleženci boste imeli nato do 25. aprila 2019 čas, da načrtujete odpravo. Po končanem načrtovanju boste načrt odprave poslali nam v pregled, mi pa vam bomo v nekaj dneh sporočili, če vaš načrt slučajno potrebuje kakšne popravke.

V obdobju med 10. in 20. aprilom 2019 bomo organizirali sestanek izvajalcev z vseh organizacij, ki se bodo udeležile odprave. Termin sestanka bomo sporočili 20. marca 2019 (po zaključku prijav). Po potrebi bomo sestanke organizirali po regijah. Na sestanku vam bomo na voljo za morebitna vprašanja, predvsem pa bomo skupaj preverili, ali vaše priprave na odpravo potekajo tako, kot morajo.

21. april 2019 je zadnji rok za odpoved udeležbe na odpravi brez dodatnih stroškov.

Od 17. do 20. maja 2019 sledi izvedba same odprave za prijavljene skupine. Vse podrobnosti boste prejeli, ko boste oddali načrte odprav.

Po zaključeni odpravi bomo izvedli vrednotenje odprave, vaši udeleženci pa bodo nato na vaši organizaciji pripravili predstavitev odprave.