Zakaj se pridružiti naši odpravi?

Profesionalna izvedba odprave

V Društvu GAHA izvajamo odprave po mednarodnih standardih in želimo, da bi bila Vseslovenska odprava vzor vsem ostalim odpravam v Sloveniji. Odpravo bodo izvajali usposobljeni člani našega društva, ki so opravili ustrezna izobraževanja in imajo veliko izkušenj s podobnimi odpravami.

Učenje spremljanja na sami odpravi 

Izpostavili ste tudi, da si na terenu na Vseslovenski odpravi želite, da bi bili bolj vključeni v samo spremljanje vaših udeležencev. Mnogi med vami s tem še nimate veliko izkušenj, zato bomo letos spremljevalcu vsake izmed skupin na odpravi dodelili po enega sodelavca naše ekipe, ki bo celoten čas odprave z vami in vas bo vodil skozi proces spremljanja skupine. Tako se boste naučili učinkovitega spremljanja udeležencev, pridobljeno znanje pa boste lahko s pridom uporabili na vaših naslednjih odpravah.

Razbremenitev voditeljev odprav

Izvedba kakovostne odprave zahteva veliko vloženega dela: iskanje primernega območja, mest za šotorjenje, priprava kart itd. – vse to pripravimo mi, vi pa poskrbite za trening udeležencev in spremljevalca skupine.

Neodvisni ocenjevalci

Vsaka skupina bo dobila svojega neodvisnega ocenjevalca, ki bo bdel nad njimi ves čas odprave.

Svetovanje pri načrtovanju

V primeru, da boste z vašimi udeleženci naleteli na težave pri načrtovanju odprave, vam bomo pomagali. Načrt odprave bomo pred odpravo pregledali in poskrbeli, da bo brezhiben. Pred odpravo bo vas in vašo skupino naš član tudi obiskal in se prepričal, da so udeleženci na odpravo res ustrezno pripravljeni. Na odpravo sprejmemo le ustrezno pripravljene skupine.